Me PKS Sähkönsiirrolla emme jaa vain sähköä. Me jaamme elinvoimaa. Pidämme Pohjois-Karjalan pyörimässä.

Sähkönjakelun ammattilaisina osaamme tekniikan, mutta tunnemme myös maakuntamme pulssin. Meillä on suora yhteys jokaiseen taloon ja niiden asukkaisiin. Katsomme tulevaisuuteen ja teemme ilmastoon, ihmisiin ja elinvoimaan vaikuttavia ratkaisuja. Se on iso vastuu, jonka kannamme ylpeinä.

Sähköverkko on kuin työyhteisö – monitahoinen kokonaisuus. Meistä jokainen on elintärkeä kokonaisuuden kannalta. Sähköverkko ei toimi, jos joku sen osista on rikki. Mekin teemme töitä yhdessä ja avoimesti, että olemme toimiva kokonaisuus. Sähköverkkomme kulkee sekä taajamissa että erämaissa ja jokainen asiakkaamme on meille yhtä tärkeä. Sama koskee meitä itseämme, olemme kaikki yhtä tärkeitä.

Sähköverkossamme on sulassa sovussa viimeisintä teknologiaa ja vanhaa lujaa tekniikkaa. Aivan kuten meissäkin. Joukossamme on sekä kokeneita konkareita että uusia nousevia kykyjä. Pidämme osaamisestamme huolta. Meillä kaikilla on mahdollisuus monipuolisiin tehtäviin ja kouluttautumiseen.

 

Meillä teet tulevaisuuden Pohjois-Karjalaa osana huippuammattilaisten porukkaa.
Ideoimme ja toteutamme ennakkoluulottomia ja kestäviä sähkönjakelun ratkaisuja.
Välillä teemme jopa sankaritekoja, että maakunnassamme riittää virtaa.

 

Meillä työ ei ole toistoja, se on ideointia ja ideoiden toteuttamista parhaimmilla mahdollisilla ratkaisuilla. Ajatuksemme kulkevat korkeammalla kuin ilmajohdot mutta jalkamme ovat maakaapelin lailla tukevasti pohjoiskarjalaisessa maaperässä.

Maailmamme on riippuvainen sähköstä. Siksi varmistamme, että sähköä on saatavilla – aina. Se vaatii meiltä joustamista, välillä jopa sankaritekoja. Teemme työmme sitoutuneesti ja isolla sydämellä, sillä tiedämme, että ponnistelumme palkitaan.

Olemme maakuntaan sitoutunut yhtiö. Omistajinamme ovat alueen kunnat, ihmiset, jotka elävät itse täällä ja tietävät mikä meille on parasta. Ymmärrämme kuitenkin, että kaikki viisaus ei välttämättä asu maakunnassamme. Siksi meillä voi työskennellä myös hybridisti, eli pari päivää täällä ja pari päivää siellä -mallilla. Meillä on myös ne kuuluisat ison talon edut laajoine työterveyspalveluineen ja monipuolisine henkilöstöetuineen, mutta tärkeintä on, että meillä tehdään merkityksellistä työtä, jossa viihdytään.

Sillä meidän tehtävänämme on tuoda virtaa Pohjois-Karjalaan.

Tule mukaan!

​​Avoimet työpaikat

AVOIN HAKEMUS

Olemme aina kiinnostuneita ideoita pursuavista alan ammattilaisista.

Jätä avoin hakemus