Liittymän omistajan vaihtaminen

Saitko juuri talosi kaupaksi tai ostitko täydellisen asunnon? Onnea! Ystävällisesti muistuttelemme, että kiinteistökaupassa sähköliittymän omistus ei vaihdu automaattisesti, vaan myyjän ja ostajan tulee sopia asiasta kirjallisesti. Liittymän omistuksen muutoksesta kaupan yhteydessä kannattaa sopia jo kauppakirjassa, jolloin muita dokumentteja ei tarvita.

Lähetä meille kopio kauppakirjasta, jossa on merkintä omistajan muutoksesta. Jos merkintää ei ole, tarvitaan asiasta sekä myyjän että ostajan allekirjoittama dokumentti.

Tässä tapauksessa tulosta Liittymän omistajan vaihto -lomake, täytä se yhdessä toisen osapuolen kanssa ja lähetä meille joko sähköisesti tai postitse. Liittymissopimuksen siirtoilmoituksessa tulee olla kaikkien omistajien nimet ja allekirjoitukset. Kuolinpesien kohdalla tarvitsemme usein myös kopion perukirjasta, jakokirjasta tai testamentista. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme numerosta 013 266 3100.

Lataa Liittymän omistajan vaihto -lomake

Asiakirjojen lähettäminen

Lähettäminen sähköisesti

Voit lähettää asiakirjat meille sähköisesti osoitteeseen liitteet@pks.fi tai viestinä Säppi-kännykkäsovelluksesta.

Lähettäminen postitse

Lähetä dokumentti maksutta osoitteeseen:

PKS Sähkönsiirto Oy
Asiakaspalvelu
Tunnus 5001605
00003 VASTAUSLÄHETYS

Omistajanvaihdoksen hyväksyminen

Ennen kuin sähköliittymän omistajanvaihdos voidaan virallistaa, entisen omistajan laskujen on oltava maksettu. Vaihdos tulee voimaan PKS Sähkönsiirron hyväksynnän jälkeen.

Uusi omistaja, muistathan tehdä sopimukset myös sähköenergia- ja verkkopalveluista!