Sähkökatkoilmoitukset jatkossa kaikille asiakkaille

|
12.6.2024 7:15

Jatkossa kaikki asiakkaamme saavat tekstiviesti- ja sähköposti-ilmoituksen käyttöpaikkaansa koskevista sähkökatkoista automaattisesti. Aiemmin ilmoitukset tulivat vain, mikäli asiakas oli tilannut sähkökatkoviestit OmaPKS-palvelussa.

Viestejä lähetetään kello 07-22 välisenä aikana sattuvista sähkökatkoista. Vikatilanteissa viestejä lähetetään yleensä 2 tai 3 kappaletta.

Ensimmäinen viesti lähetetään, kun asiakkaan käyttöpaikalla oleva sähkökatko on kestänyt viisi minuuttia.

Seuraava viesti lähetetään, kun asiakkaan käyttöpaikalle saadaan kytkettyä väliaikaisesti sähköt korvaavia reittejä pitkin tai vika on saatu rajattua muulle johto-osuudelle.

Viimeinen viesti, jossa kerrotaan vian korjaamisesta, lähetetään, kun koko kyseisen johtolähdön vikatilanne on saatu korjattua ja kaikilla kyseisellä johtolähdöllä olevilla asiakkailla on sähköt.

Viestiasetuksia on mahdollista muuttaa OmaPKS-palvelussa. Siellä voit valita, tulevatko ilmoitukset tekstiviestillä, sähköpostilla vai molempia kanavia pitkin sekä muuttaa viestien vastaanottamisen aikaväliä. Palvelussa voit myös peruuttaa katkoista kertovat viestit.

Ohjeet asetusten muuttamiseen löydät täältä.