Uusia videosarjoja viestintään

|
19.8.2022 16:37

PKS Sähkönsiirto on aloittanut viestinnässään kahden videosarjan julkaisemisen.

Videosarjojen tavoitteena on avata PKS Sähkönsiirron toimintaa, sähköverkon erilaisia osia sekä sitä miten sähköverkkoyhtiöitä valvotaan.

Videosarjat ovat katsottavissa PKS Sähkönsiirron sosiaalisen median kanavissa Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä sekä YouTubessa.

Viikon muuntamo

Maanantaisin julkaistavassa Viikon muuntamo -sarjassa esitellään PKS Sähkönsiirron verkossa olevia muuntamoita. Esiteltävät muuntamot valitaan eri puolilta 22 000 kilometriä pitkää sähköverkkoa ja niitä esitellään satunnaisessa järjestyksessä. Lisäksi esitellään muuntamoja, joissa on jotain erityistä, joka tekee niistä esittelemisen arvoista.

Valvontamenetelmäiltasatu

Perjantaisin julkaistava Valvontamenetelmäiltasatu pureutuu sähköverkkoyhtiöiden hinnoittelua valvovan Energiaviraston valvontamenetelmiin. Videosarjassa nostetaan joka viikko esille valvontamenetelmistä yksi asia tai kokonaisuus ja se luetaan videolla iltasadun muodossa.

Tavoitteena on kertoa, kuinka monipuolisesti ja tarkasti hinnoittelua seurataan, arvioidaan ja valvotaan. Samalla pyritään avaamaan, millaisiin kaikkiin asioihin valvonnassa otetaan kantaa ja mitä kaikkea verkkoyhtiöiden toiminnasta seurataan.