Tule meille viestintäharjoittelijaksi

|
1.2.2024 12:52

 

PKS Sähkönsiirto hakee VIESTINTÄHARJOITTELIJAA auttamaan päivittäisessä viestinnässä ja laajentamaan viestintää somessa.

Nyt ollaan tultu siihen, että tarvittaisiin apua.

PKS Sähkönsiirron viestintähommat ovat kyllä kohtuullisella mallilla. Paljon tehdään ja moniin kanaviin. Osa jää kuitenkin vähän piippuun – tai viestinnästä voisi saada enemmänkin irti.

Lisäkäsistä olisi apua päivittäisiin viestintätehtäviin ja erityisen kipeästi kaipaisimme apua Instan ja lyhytvideoiden käyttöönottoon ja hyödyntämiseen. Meidän viestintäpäällikkömme kun on jo kohta viiskymppinen boomeri, jonka mielestä ratkaisuna kaikkeen on mukahauskan videon tekeminen Faceen 🤦‍♂️

Tule sinä meille viestintäharjoittelijaksi ja auta!

 

Töissä ois kolmenlaisia hommia:

Juoksevat jutut
Tää ois se perus. Postauksia someen, sisältöä ja uutisia nettisivuille ja intraan, tiedotteita medialle, sekä juttuja asiakaslehteen ja uutiskirjeisiin. Tässä kumppanina ois meidän viestintäpäällikkö.

Insta ja lyhytvideot
Tässä saisit näyttää meille mallia. Meillä kun ei Instaa vielä ole, niin voisit sen meille ottaa. Tekisit konseptia, perustaisit tilin ja laittaisit homman jalalle. Samalla voitaisiin porukalla suunnitella, että miten hyödynnetään stooreissa ja reelseissä meidän olemassa olevaa videosisältöä ja ideoitaisiin, että mitä kaikkea uutta sinne keksittäisiin. Tässä apuna ois myös meidän digimarkkinointikumppanimme.

Kivoja kuvia
”Oisko tähän jotain kivaa kuvaa”, on meillä melko yleinen kysymys ja usein siihen saa vastata, että ei. Toiveissa olisi, että sinun jälkeesi saisimme vastata kyllä. Tavoitteena olisi rakentaa kuvapankkia meidän töistämme: ihmisistä, sähköverkosta, rakennusurakoista, viankorjauksista jne. Tässä jeesailee viestintäpäällikkö ja muut meidän työntekijämme.

 

Voit olla (alan) opiskelija, juuri valmistunut tai jo töissä kyntesi näyttänyt. Hyvä olisi, jos sinulla kuitenkin olisi jo jonkinlainen tatsi viestinnän hommiin joko opintojen, harrastusten tai työkokemuksen kautta.

Sinun ei tarvitse olla videokuvaaja tai -editoija. Riittää, kun ymmärrät mihin ja miten videot taipuvat. Varsinaiseen kuvaamiseen ja editointiin meillä on kumppaniverkostoa. Toki mielellään opeteltaisiin sinun kanssasi tekemään spontaania videomatskua kännyköillämme. Nyt ei oikein osata.
Valokuvauksen suhteen olisi hyvä, jos sinulla olisi siitä jo vähän kokemusta.

Sähköverkkohommien osaaminen ei ole pakollista. Ei siitä tosin haittaakaan ole, mutta meillä on kyllä rautaisia sähkötekniikan ammattilaisia auttamaan kimuranteissa tilanteissa. Sinun ei tarvitse tietää mikä kaksitariffikolmivaihekilowattituntimittari on tai miten se toimii. Tärkeintä on, että tiedät, miten se kirjoitetaan oikein.

Töitä meillä olisi tarjota ainakin näin aluksi puoleksi vuodeksi. Jos saadaan toivoa, niin huhtikuusta syyskuun loppuun, mutta ollaan ilman muuta valmiita ajankohdasta neuvottelemaan. Työ on kokoaikaista ja työpiste on Joensuussa. Etänäkin voi osan tehdä, mutta työ vaatii kyllä säännöllistä Joensuussa oleilua. Niin, ja maastossa liikkumista, kun tuo meidän sähköverkkomme on ympäri Pohjois-Karjalaa ja Koillis-Savoa. Ajokortti ois hyvä olla ja jos autokin ois, se plussan tois. (Miinusta ei kuitenkaan autottomuudesta anneta. Kyllä myö aina kyydit löydetään).

Työstä maksetaan ihan asiallista palkkaa kokemuksen ja opintojen mukaan. Rahan lisäksi tarjotaan loistavat työkaverit. Viestintää meillä tekee viestintäpäällikkö, ja apuna on viestintätiimi, johon kuuluu porukkaa meidän eri yksiköistämme. Lisäksi viestintätukea ja sparrausta saadaan Pohjois-Karjalan Sähkö -konsernin muiden liiketoimintojen viestintä- ja markkinointi-ihmisiltä (heitä on kaikkiaan viisi).

Kavereiden ja rahan päälle lätkäisemme tiskiin vielä ne niin sanotut ison talon edut (laajat työterveyspalvelut, monipuoliset henkilöstöedut, etätyömahdollisuudet, vakaa ja sitoutunut kuntaomistajuus, varma palkanmaksu jne.).

 

Eiks tää oiskin sellainen homma, joka sopis sulle vallan mainiosti?
Pistähän hakien. Täällä jo odotellaan.

HAE NYT!

Hakuaikaa on 25.2.2024 saakka.

Lisätietoja saat viestintäpäällikkö Ville Moilaselta, puhelimella 050 410 7533 (sillä on jopa WhatsApp) tai sähköpostilla ville.moilanen@pkssahkonsiirto.fi.

 

PKS Sähkönsiirto vastaa sähköverkosta ja sähkönsiirrosta Pohjois-Karjalan ja Koillis-Savon alueella. Yhtiöllä on reilut 22 000 kilometriä sähköverkkoa, josta suurjänniteverkkoa on 330, keskijänniteverkkoa 10 000 ja pienjänniteverkkoa 12 000 kilometriä. Yhtiön innolla esittelemiä muuntamoja verkossa on yli 9 000. PKS Sähkönsiirto uudistaa sähköverkkoaan vuosittain 30 miljoonalla eurolla ja kertoo siitäkin avoimesti asiakkailleen. Asiakkaita yhtiöllä on 86 000. PKS Sähkönsiirto on kuntaomisteisen Pohjois-Karjalan Sähkö -konsernin tytäryhtiö.

Pöydällä oleva paperinen rekryilmoitus