Tule meille toimitusjohtajaksi

|
22.3.2023 14:27

PKS Sähkönsiirto hakee uutta toimitusjohtajaa johtamaan 25 ammattilaisen sekä laajan yhteistyökumppaniverkoston työtä kohti uuden sukupolven sähkönjakelua.

Toimitusjohtajan paikka avautui, kun nykyinen toimitusjohtaja Pertti Menonen siirtyy toisen työantajan palvelukseen. Menonen on johtanut PKS Sähkönsiirtoa kahden ja puolen vuoden ajan.

– Olemme tuona aikana vieneet PKS Sähkönsiirron toimintaa yhdessä eteenpäin monilla eri osa-alueilla. Yhtiön perusasiat ovat kunnossa ja meneillään on useita uudistuksia, jotka kehittävät toimintaa entisestään, Menonen luonnehtii.

Uuden toimitusjohtajan odotetaan jatkavan tuota hyvässä vauhdissa olevaa kehittämistyötä.

– PKS Sähkönsiirron työntekijät ovat erittäin ammattitaitoisia ja motivoituneita tekemään työtä sen eteen, että alueen sähkönjakelu ja toimitusvarmuus kehittyvät ja mahdollistavat siirtymän kohti vihreämpää tulevaisuutta. Tämä työ jatkuu, vaikka minä siirryn uusien haasteiden pariin, Menonen kertoo.

Myös nyt haussa olevalla toimitusjohtajalla odotetaan olevan vahvan liiketoimintaosaamisen lisäksi kokemusta ihmisten johtamisesta sekä rohkeutta olla esillä ja keskustella ihmisten kanssa.

PKS Sähkönsiirron toimitusjohtajan rekrytointia hoitaa S&S Consulting.

Hakuaikaa on 10.4. saakka.

Lue lisää ja hae!