Haemme diplomityön tekijää suurjänniteverkon suunnitteluun – hakuaikaa jatkettu 31.3. saakka

|
24.1.2024 10:16

Pänniikö pienjännitteen parissa piipertäminen?
Ahdistaako amkan kanssa askartelu?
Haluatko tehdä jotain suurta?

Tule ja suunnittele meille
TIE KASARILTA TULEVAISUUTEEN

Kasarihenkinen kuvituskuva, jossa television ruudulla näkyy suurjänniteverkkoa

PKS Sähkönsiirto hakee diplomi-insinööriopintojensa loppuvaiheessa olevaa diplomityön tekijää tekemään suurjänniteverkon suunnitelmaa.

Meillä on suurjänniteverkkoa 330 kilometriä ja haluaisimme sinut suunnittelemaan, mitä me tuolle suurjänniteverkolle teemme seuraavan 20 vuoden aikana. Suurjänniteverkkomme on rakennettu pääosin neonvärien, olkatoppausten ja vyölaukkujen täyttämällä kasarilla. Kuten kasarimuotikin, myös suurjänniteverkkomme on tulossa uusimisikään seuraavien 10–15 vuoden aikana. Oman mausteensa tähän kasarilla keitettyyn soppaan tuo meneillään oleva energiamurros ja erityisesti sen mukanaan tuoma tuuli- ja aurinkovoiman lisääntyminen. Niitä kun ei vielä paljon kasarin nousuhuumassa ajateltu.

Kehityssuunnitelmaa tehdessä pääset ennustamaan, visioimaan ja laskemaan sitä, miten tuomme suurjänniteverkkomme kasarilta tulevaisuuteen. Ratkaistavia asioita ovat muun muassa:

  • Miten sähköä tuotetaan ja kulutetaan tulevaisuudessa verkkoalueellamme Pohjois-Karjalassa ja Koillis-Savossa?
  • Millainen suurjänniteverkko tarvitaan noiden tarpeiden täyttämiseen?
  • Mitä tuollaisen suurjänniteverkon rakentaminen maksaa?

Tekemäsi suunnitelma tulee ohjaamaan suurjänniteverkkomme kehittämistä ja edistämään sitä kautta koko maakuntamme elinvoimaisuutta.

Että voit luotsata meidät kasarilta tulevaisuuteen, sinun tulisi olla diplomi-insinööriopintojesi loppuvaiheessa ja suuntautunut sähkönsiirto- ja/tai -jakelutekniikkaan. Lisäksi olet jo osallistunut esimerkiksi työharjoittelussa sähköverkkojen investointisuunnitteluun ja nykyaikaiset sähköverkkojen suunnittelu- ja mallinnusohjelmat ovat sinulle tuttuja. Homma vaatii tavoitehakuista ja järjestämällistä työotetta sekä itseohjautuvaa tekemistä. Yksin tätä ei kuitenkaan tarvitse puurtaa. Tukea saat kaikilta yhtiömme 24 ammattilaiselta sekä konsernimme muilta osaajilta. Ja luonnollisesti sinulla pitäisi olla hanskassa hyvät kirjalliset ja suulliset esittämis- ja esiintymistaidot sekä kykyä yhteistyöhön.

Tarjoamme sinulle eväiksi työkavereiden tuen, roppakaupalla hiljaista tietoa siltä kuuluisalta kasarilta (ja nykyajasta) sekä modernit työvälineet. Lisäksi meillä on ne kuuluisat ison talon edut (laajat työterveyspalvelut, monipuoliset henkilöstöedut, etätyömahdollisuudet, vakaa ja sitoutunut kuntaomistajuus, varma palkanmaksu jne.). Kyllä, palkkaakin tästä maksamme ja ihan setelirahalla vielä. Koska tehtävä työ on ainutlaatuinen, tarjoamme sinulle lisäksi ainutlaatuisen kasarihenkisen PKS Sähkönsiirron vyölaukun. Näitä on maailmassa vain yksi ja juuri se voi olla sinun.

vyölaukku

Hakuaikaa jatkettu 31.3.2024 saakka.

Hae nyt!

Lisätietoja hommasta saat verkkopäällikkö Jukka Ahoselta, puh. 050 512 0309, jukka.ahonen@pkssahkonsiirto.fi

PKS Sähkönsiirto vastaa sähköverkosta ja sähkönsiirrosta Pohjois-Karjalan ja Koillis-Savon alueella. Yhtiöllä on reilut 22 000 kilometriä sähköverkkoa, josta suurjänniteverkkoa on 330, keskijänniteverkkoa 10 000 ja pienjänniteverkkoa 12 000 kilometriä. Yhtiön innolla esittelemiä muuntamoja verkossa on yli 9 000. PKS Sähkönsiirto uudistaa sähköverkkoaan vuosittain 30 miljoonalla eurolla ja kertoo siitäkin avoimesti asiakkailleen. Asiakkaita yhtiöllä on 86 000. PKS Sähkönsiirto on kuntaomisteisen Pohjois-Karjalan Sähkö -konsernin tytäryhtiö.